Tudnivalók

Általános szerződési feltételek

A marble digital Kft. – a továbbiakban Szolgáltató – által az onthemove.hu domain néven elérhető és üzemeltetett webáruház – a továbbiakban Honlap – célja a sportos és egészséges életmódot folytató célcsoportok változatos étrendjének kiegészítésének támogatása.

Szolgáltató termékeit kizárólag elektronikus úton értékesíti. Rendeléseket a Honlapon keresztül áll módunkban elfogadni. A megrendeléssel szerződés jön létre a Szolgáltató és a megrendelést leadó személy – a továbbiakban Felhasználó – között, melyet a megrendelés jóváhagyásával a Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen általános szerződési feltételekben foglaltak.

Szolgáltató kijelenti, hogy a csomagküldő kereskedelemhez szükséges engedélyekkel, jogszabályban előírt feltételekkel rendelkezik.

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Felhasználó által a Honlapon keresztül megrendelt áruk kézbesítése.

A megrendelés menete

A vásárlási folyamat a mai internetes gyakorlaton alapul. A vásárlás véglegesítésével a Felhasználó a megrendelését jóváhagyja és elismeri, hogy a szerződési feltételeket megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.

Felhasználó megrendeléséről visszaigazolást kap. Ez az igazolás jelzi, hogy megrendelését a Honlapon keresztül sikeresen beküldte, azonban nem jelenti azt, hogy a termék raktáron van és szállítható. A megrendelés feldolgozását Szolgáltató bankkártyás, illetve utánvétes fizetés választása esetén egyből, átutalásos fizetési mód választása esetén az átutalás beérkezését követően kezdi meg.

A Szolgáltató a megrendelés feltételeinek egyeztetése céljából, vagy a megrendelés teljesítéséhez szükséges tájékoztatás céljából telefonon, vagy e-mailben is megkeresheti a felhasználót.

A Honlapon megjelenített árak bruttó árak (az Áfát tartalmazzák). A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás, valamint utánvétes fizetés esetén az utánvét díját.

A megjelenített árak nem minősülnek ajánlattételnek, elírások előfordulhatnak. Szolgáltató fenntartja a jogát, hogy a Honlapon megjelenített árakat és megjelenített szállítási határidőket is egyoldalúan megváltoztassa, módosítsa, melyről köteles tájékoztatni a Felhasználót, aki ennek tükrében elállhat a megrendeléstől. Az esetleges elírásokból eredő károkért Szolgáltató nem vállal felelősséget. Szolgáltató a megrendelés szerződés szerinti teljesítéséről nem köteles különálló üzenetet küldeni.

A termékek házhozszállítását a DPD Hungária Kft. biztosítja.

A bankkártyás fizetést a Barion biztosítja (https://onthemove.hu/barion/), melyről további információt a szolgáltató oldalán (https://www.barion.com/hu/tajekoztato-biztonsagos-online-fizetesrol) talál.

Szállítási információk

A Honlapon feltüntetett szállítási határidő tájékoztató jellegű, azonban a szolgáltatás magas színvonalának biztosítása érdekében Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak betartására és a megrendelt termékek mielőbbi kiszállítására. A megrendelések feldolgozása azok beérkezésének sorrendjében történik. Amennyiben a megrendelt termék a feldolgozás idején nincs készleten, úgy Szolgáltató erről a megadott elérhetőségen tájékoztatja a Felhasználót.

Felhasználó a küldemény átvételekor köteles azt tételesen ellenőrizni, és a hiánytalan teljesítést aláírásával igazolnia. Ezt követően Szolgáltatónak nem áll módjában a Felhasználó hiányosságra, vagy sérülésre vonatkozó reklamációját elfogadni.

Ha a csomag az átvételkor sérült, Felhasználó köteles jegyzőkönyvet felvetetni a futárral és a küldeményt a Szolgáltató költségére visszaküldeni. Ennek elmulasztása a vásárló későbbi mennyiségi és minőségi reklamációinak elutasítását vonja maga után.

A vásárló kötelezettséget vállal arra, hogy gondoskodik az áru átvételéről. Amennyiben az áru kézbesítése a vásárló hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles az eladó ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása stb.) megtéríteni.

Amennyiben nincs másképp meghatározva, a szállítás költségeit a Felhasználó fizeti.

Fizetési információk

A Honlapon történő vásárlás egyenlegét 3 féle fizetési lehetőséggel egyenlítheti ki.

Utánvét

Az utánvéttel járó többletköltségét a Felhasználó fizeti meg, melynek mértéke: 500 Ft

Bankkártyás fizetés

Cégünk elektronikus fizetésre a Barion fizetési megoldását (https://www.barion.com/hu/) használja. Bankkártyás fizetés választása esetén Felhasználóinkat a Barion biztonságos felületére irányítjuk át.

A Barion fizetési módról bővebben ide kattintva (https://onthemove.hu/barion) tájékozódhatsz.

Banki átutalás

A banki átutalás fizetési mód kiválasztása és a rendelés leadása után:

 1. A rendelés részleteiről egy összegző e-mailben értesítjük Felhasználóinkat, mely tartalmazza a szükséges banki adatokat.
 2. Az e-mailben kapott információk alapján, melyeket itt is megtalálhatóak indítható el az átutalás. A megjegyzés rovatába a pontos azonosítás és gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük az e-mailben megadott “Rendelés szám” megadását!
 3. A rendelés ellenőrzése és az átutalás beérkezése után kezdjük el a megrendelt csomag összeállítását.
 4. Profil oldaladon a “Rendeléseim” menüpont alatt csomagod aktuális állapotát is követheted.

Magyarországról indított átutalás esetén az alábbi “Banki adatok” részből a Kedvezményezett nevére (marble digital Kft.) és a kedvezményezett számlaszámára (10918001-00000084-46310004), valamint a megjegyzés rovatba a gyorsabb ügyintézés érdekében a rendelés számának megadására van szükség.

Elállási jog

Az elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozza. Felhasználónak 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállnia a Szolgáltatóval megkötött szerződéstől.

Az elállási/felmondási határidő

a) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le;

b) termék adásvételére irányuló szerződés esetében attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Felhasználó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

c) több termék szolgáltatásakor attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Felhasználó vagy a Felhasználó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi.

d) több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor azon a napon, amelyen a Felhasználó vagy a Felhasználó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.

e) termék meghatározott időszakon belüli rendszeres szolgáltatására vonatkozó szerződés esetében attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Felhasználó vagy a Felhasználó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy átveszi az első terméket.

Ha a Felhasználó elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 7621 Pécs, Rákóczi út 1.

Jogok és kötelességek

Szolgáltató köteles a Felhasználó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. Felhasználó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Felhasználó felelősséggel tartozik a termék felbontásából adódó értékcsökkenésért, melyet eladó érvényesíthet felé.

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a 14 munkanapos elállási határidő lejárta előtt a Szolgáltató a teljesítést a Felhasználó beleegyezésével megkezdte;

b) olyan áru értékesítésére, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja, a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

c) olyan áru értékesítése esetében, amely a Felhasználó személyéhez kötött, illetve amelyet a Felhasználó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

Tájékozódás

A vásárolt áruk jellemzőiről a Honlapon a konkrét termék oldalán tájékozódhatsz. A termékek bemutatásai tájékoztató jellegűek, azokat a gyártó által biztosított információk, valamint az interneten elérhető anyagok alapján állítottunk össze. A gyártók mindegyike fenntartja jogát, hogy értesítés nélkül megváltoztassa termékei címkéjét, azok összetételében változtatások történhetnek. Ezeket a változtatásokat bár igyekszünk maximálisan figyelemmel kísérni és javítani, azok pontosságáért nem tudunk felelősséget vállalni. Ezen okok miatt a közölt termékképek csupán illusztrációk, az összetételi adatok pedig tájékoztató jellegűek.

Tájékoztatunk, hogy Honlapunkon csak személyes használatra szánt mennyiségű megrendeléseket szolgálunk ki!

A Honlap üzemeltetője:

 • A szolgáltató neve: marble digital Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A szolgáltató székhelye: 1132 Budapest, Visegrádi utca 15.
 • A szolgáltató levelezési címe: 7621 Pécs, Rákóczi út 1.
 • A cég képviseletében eljár: Király Attila
 • Cégjegyzékszáma: 01 09 961517
 • Adószáma: 23351912-2-41 [EU-VAT: HU23351912]
 • Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • A szolgáltató elektronikus levelezési címe: [email protected]
 • Telefonszáma: +36306422484
 • Hatósági nyilvántartási szám: XIII/13298/2018/B

Jelen dokumentum 2018.01.25. napjától érvényes.

Reklamációs szabályzat

Bár a reklamációk száma minimális, a klasszikus üzletekhez hasonlóan ugyanúgy termékszavatossági kötelezettséggel tartozunk vásárlóink felé. Munkatársainkkal igyekszünk a felmerülő hibákat mielőbb orvosolni és a legoptimálisabb megoldásokkal szolgálni vásárlóink maximális megelégedettségére.

A jótállás fennállhat szerződés alapján, de egyes termékek, árucikkek esetén jogszabályon alapul a kötelező jótállás. Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet rendelkezik.

Amennyiben valamilyen hiba észlelhető a megvásárolt terméken, a vásárlónak jogában áll megreklamálni azt. A helyes elbíráláshoz szükséges, hogy az áru tiszta és teljes legyen, összhangban a higiéniai előírásokkal. A vásárló köteles az általános feltételek mellett betartani a termék jótállási papírján vagy a leírásban szereplő feltételeket, a terméket az élettartamával összhangban használni.

FONTOS! Ne mulassza el a kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlel, ne vegye át! Ha van rá lehetősége, a futár előtt bontsa ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamálja. Ha később veszi csak észre a sérülést, a futárszolgálat, illetve a Csomagküldő.hu Kft a reklamációt már nem fogadja el. A szállítás közben történt sérülésért nem vállalunk felelősséget.

A kereskedő felel az áru minden hibájáért, amit a vásárló átvételkor vagy a használat során fedez fel a szavatossági idő alatt és amely a teljesítés időpontjában is fennállt. Mindez nem vonatkozik a szállítás közben történt sérülésekre, a figyelmetlen használattal, vagy más mechanikus úton a vásárlónál keletkezett hibára.

A reklamáció végrehajtásának módja és helye

A reklamáció írásos formában történhet elektronikus üzenetben vagy postai úton.

E-mail: [email protected]

Levelezési cím: marble digital Kft, 7621 Pécs, Rákóczi út 1.

A reklamáció tárgyát a számla másolatával együtt a reklamáló költségére el kell küldenie az eladó címére, megadva a reklamáció pontos okát és leírását, valamint a reklamáló elérhetőségeit. A küldeményt postai úton vagy futárszolgálattal az alábbi címre küldheti:

marble digital Kft, 7621 Pécs, Rákóczi út 1.

A visszaküldésnél az árut úgy kell becsomagolni, hogy a csomagolás megakadályozza az áru sérülését. Ha az áru a szállítás során megsérül, az a reklamáció elutasítását vonja maga után. A reklamálásoknál az utánvétellel fizetett küldeményt nem áll módunkban átvenni.

Az Európai Unió intézményei által biztosított online vitarendezési platformot ide kattintva érheti el.

Az eladó felelőssége

Az eladó felel azért, hogy a megrendelt terméket megfelelő minőségben kiszállítsa.

Az eladó nem felelős a károkért, ha:

 • a kárt maga a vásárló okozta;
 • a vásárló már a vásárlás előtt tudomása volt a kár kilétéről;
 • az árunak már lejárt a szavatossága;
 • épp a kár miatt volt kedvezményes ára a terméknek;
 • az a jótállási időben történt, de a nem megfelelő és túlzott használat miatt vagy a termék elhasználtsága miatt, vagy a termék élettartama után keletkeztek;
 • a vásárló vagy bárki más hozzányúlt az áruhoz vagy annak valamilyen részéhez;

A beérkezett reklamációkat az eladó alaposan kiértékeli, és vagy azonnal, vagy komplikáltabb helyzetekben 3 napon belül dönt annak jogosságáról. A helyzet tisztázása érdekében jogosult felvenni a kapcsolatot a reklamálóval az általa megadott elérhetőségeken.

A fogyasztó jogai

Azoknál a hibáknál, amelyeket nem lehet elhárítani és amelyek akadályozzák az áru használhatóságát, a vásárlónak joga van az árucserére, vagy elállhat a szerződéstől és visszakérheti a pénzt.

Ugyanilyen jogai vannak akkor is, ha olyan hibáról van szó, amelyet nem lehet elhárítani, és amikor a reklamációt 30 napon belül nem hajtják végre.

Amennyiben nem elhárítható hibákról van szó, de azok nem akadályozzák a termék használhatóságát, a következő vásárlás értékéből 5% kedvezményt biztosítunk.

Céljaidhoz igazított, gondosan összeállított csomagjainkat az egyszeri termékekkel szemben kedvezményesen kínáljuk.

Vásárolj egy évben 100.000 Ft felett és törzsvásárlóként zsebeld be fix 5% kedvezményünket.

Elért kedvezményed megtartásához évi minimum 25.000 Ft értékű vásárlásra van szükség webáruházunkban.

Termékeink vásárlásakor utánvéttel is fizethetsz. Mivel ez azt jelenti, hogy az átvételkor fizetsz, a szállítónak extra feladata keletkezik a pénz kezelésével, amiért utánvéti díjat számít fel.

Az utánvét díja az alábbiak szerint alakul:

 • Futárszolgálat esetén (házhoz szállítás): 500 Ft
 • Z-pontra szállítás esetén: 150 Ft

A maximális kényelem és a legkedvezőbb feltételek kihasználása érdekében az átutalásos és bankkártyás fizetési módokat javasoljuk.

Webáruházunkban lehetőséged van biztonságos, bankkártyás fizetés igénybevételére is!

Cégünk a Barion fizetési rendszer megoldását választotta a bankkártyás tranzakciók biztosítására. A maximális kényelem érdekében nincs más teendőd, mint a vásárlás végeztével ezt a fizetési módot választanod. Ekkor mi egyből a Barion biztonságos felületére irányítunk át, ahol megadhatod a fizetéshez a szükséges adatokat. Mivel ez tőlünk teljesen függetlenül történik, a kártyán szereplő adatokhoz nincs hozzáférésük, minden a szolgáltató kezében van.

A Barion fizetési módról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Bankkártyás fizetés az interneten?

Manapság szinte minden webáruházban lehetőséged van már bankkártyával fizetni. Személyesen amellett, hogy megnézem milyen oldalról vásárolok, és milyen szolgáltatáson keresztül történik a fizetés (különböző bankok rendszerei, Barion, Escalion stb.), mindig ellenőrzöm, hogy az adott webáruházban egyértelműen fel vannak e tüntetve az elérhetőségek. Ha az oldal esetleg elavultnak tűnik, vagy bizonytalan vagyok, akkor esetenként egy telefonhívást is meg szoktam engedni magamnak, hogy ellenőrizzem az adott szolgáltató valóban elérhető-e.

A legtöbb esetben nem magától az online fizetéstől kell tartani, amennyiben egy hiteles szolgáltató végzi azt, hanem azt a céget célszerű ellenőriznünk, aki a szolgáltatást biztosítja.

Webáruházunkban fizethetsz banki átutalással is, így a megszokott banki felületeden keresztül intézheted vásárlásod anyagi részét.

Mivel az átutalt összeg banki nyitvatartási időben már napon belül, de legkésőbb a következő munkanapon beérkezik, így ennek a fizetési módnak a választásával sem lesz komolyabb csúszás a megrendelésedben.

A banki átutalás fizetési mód kiválasztása és rendelésed leadása után:

 1. Rendelésed részleteiről egy összegző e-mailt kapsz benne a szükséges banki adatokkal.
 2. Az e-mailben kapott információk alapján, melyeket itt is megtalálsz, indítsd el az átutalást. A megjegyzés rovatába a pontos azonosítás és gyorsabb ügyintézés érdekében kérlek tüntesd fel az e-mailben megadott “Rendelés számát”!
 3. Ha mindent rendben találtunk a rendeléseddel és az átutalás is beérkezett hozzánk, akkor elkezdjük a megrendelt csomag összeállítását.
 4. Profil oldaladon a “Rendeléseim” menüpont alatt csomagod aktuális állapotát is követheted.

Magyarországról indított átutalás esetén az alábbi “Banki adatok” részből a Kedvezményezett nevére (marble digital Kft.) és a kedvezményezett számlaszámára (10918001-00000084-46310004), valamint a megjegyzés rovatba a gyorsabb ügyintézés érdekében a rendelés számának megadására van szükség.

Banki Adatok

Bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.

Kedvezményezett neve: marble digital Kft.

Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000084-46310004

Megrendelésed a Csomagküldő hálózatának hazai pontjaiban is átveheted. Az átvevőhelyek naprakész listáját ide kattintva bármikor áttekintheted.

Díjszabás

A kiszállítás díja országon belül a Csomagküldő pontjaira bruttó 500 Ft.

Szállítási idő

Csomagodat megrendelésed beérkezésétől függően 1-2 munkanapon belül összeállítjuk és átadjuk a Csomagküldő hálózatának. A csomag tőlünk a szolgáltató központjába, majd onnan a kiválasztott átvevőhelyre kerül. Ennek az átfutási ideje további 1-2 munkanap, így a teljes szállítási idő ebben az esetben reálisan 2-5 munkanap is lehet.

Miért jó ez a választás?

 • Nem kell azon aggódnod, hogy otthon legyél, mikor jön a futár;
 • Csomagod beérkezéséről értesítést kapsz, miután 7 napon belül a kiválasztott átvevőponton megadott nyitvatartási időben átveheted rendelésed;
 • Rendkívül kedvező áron szállítjuk csomagodat a kiválasztott átvevőpontra;

Ingyenes kiszállítás feltétele

20.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a kiszállítás országon belül ingyenes.

További tudnivalók

 • Amint az átvevőhelyen lesz a csomag, e-mailben és SMS –ben értesítünk arról, hogy mikor lehetséges az átvétel, valamint elküldjük az átvételhez szükséges jelszót is.
 • Csomagod 7 napig lesz az átvevőhelyen.
 • Az átvevőpontokon csak készpénzes fizetés lehetséges!

FONTOS! Ne mulassza el a kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlel, ne vegye át! Ha van rá lehetősége, bontsa ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamálja. Ha később veszi csak észre a sérülést, a Csomagküldő.hu Kft a reklamációt már nem fogadja el. A szállítás közben történt sérülésért nem vállalunk felelősséget.

A szállítási költség az utánvét díját nem tartalmazza!
Tipp: kerülje az utánvéttel történő fizetést!

Maximális kényelmed biztosítása érdekében megrendelésed egyenesen házhoz visszük!

Díjszabás

A kiszállítás díja országon belül futárszolgálattal bruttó 1.490 Ft.

Szállítási idő

Csomagodat megrendelésed beérkezésétől függően 1-2 munkanapon belül összeállítjuk, majd átadjuk a futárszolgálatnak, aki további 1-2 munkanap belül kiszállítja azt, így a teljes szállítási idő ebben az esetben reálisan 2-5 munkanap is lehet.

Ingyenes kiszállítás feltétele

Bruttó 20.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a kiszállítás országon belül ingyenes.

További tudnivalók

A szállítási költség az utánvét díját nem tartalmazza!
Tipp: kerülje az utánvéttel történő fizetést!

FONTOS! Ne mulassza el a kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlel, ne vegye át! Ha van rá lehetősége, a futár előtt bontsa ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamálja. Ha később veszi csak észre a sérülést, a futárszolgálat a reklamációt már nem fogadja el. A szállítás közben történt sérülésért nem vállalunk felelősséget.

Adatvédelmi Tájékoztató

A marble digital Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi u. 15.) – a továbbiakban Szolgáltató -, az onthemove.hu domain néven elérhető honlapjának – a továbbiakban Honlap – célja a sportos és egészséges életmódot folytató célcsoportok változatos étrendjének kiegészítésének támogatása.

A Szolgáltató adatvédelmi irányelvei folyamatosan elérhetők a főoldalról, valamint a „Tudnivalók” menü 5 – Szabályzat részéből.

Általános rendelkezések

A Honlapot megnyitó, azt böngésző, vagy annak szolgáltatásait használók – a továbbiakban Felhasználó – a Szolgálató mint adatkezelő az adatok kezelésével összefüggésben tájékoztatja az általa kezelt személyes adatok védelme érekében hozott megoldásairól, valamint az érintett felhasználó jogai lehetőségeiről és módjáról, valamint a Szolgáltató által kezelt személyes adatokról és kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról.

A szolgáltató minden személyes adatot bizalmasan kezel és megtesz minden olyan lépést, amely az adatok biztonságát garantálja. A Szolgáltató tiszteletben tartja a Honlap Felhasználók információs önrendelkezési jogát.

A Szolgáltató jogosult a Felhasználók előzetes tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítani jelen adatkezelési tájékoztatót. A Felhasználóval szemben a módosított rendelkezések hatályossá válnak a honlapon történő közzététel első használatát követően.

Felhasználó a Honlap használatával tudomásul veszi, valamint korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

A Szolgáltató Honlapjának használatára és az ahhoz való hozzáférésre jelen nyilatkozat tartalma és a mindenkor irányadó hatályos jogszabályok vonatkoznak.

1. Definíciók

A dokumentumban megjelenő, közkeletűen használt fogalmakat az internet használatához alapvetően szükséges alapfogalmaknak tekintjük (pl. e-mail, link, honlap, adat, törlés, zárolás, profil stb.), ezeket külön nem magyarázzuk, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét.

 1. Érintett/Felhasználó: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;
 2. Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;
 3. Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;
 4. Tiltakozás: az érintett, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;
 5. Adatkezelő/Szolgáltató: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;
 6. Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
 7. Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;
 8. Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is – adatok feldolgozását végzi;
 9. Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
 10. Nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;
 11. adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;
 12. Adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;
 13. Adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;
 14. Harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval.
 15. Adatvédelmi incidens: személyes adat jogellenes kezelése vagy feldolgozása, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés.

Amennyiben jelen adatkezelési tájékoztató valamely pontja nem egyértelmű, kérjük, írja meg az [email protected] e-mail címre és munkatársaink igyekeznek mielőbb választ adni felmerült kérdésére.

Az itt leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.

2. Szolgáltató, mint adatkezelő adatai

 • A szolgáltató neve: marble digital Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A szolgáltató székhelye: 1132 Budapest, Visegrádi utca 15.
 • A szolgáltató levelezési címe: 7621 Pécs, Rákóczi út 1.
 • A cég képviseletében eljár: Király Attila
 • Cégjegyzékszáma: 01 09 961517
 • Adószáma: 23351912-2-41 [EU-VAT: HU23351912]
 • Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • A szolgáltató elektronikus levelezési címe: [email protected]
 • Telefonszáma: +36306422484
 • Hatósági nyilvántartási szám: XIII/13298/2018/B

3. A személyes adatok köre, az adatkezelés időtartama, jogcíme és célja

Az oldalt 18 éven aluli személyek nem használhatják!

A Szolgáltató általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Felhasználó önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A szolgáltató a neki megadott személyes adatokat és azok valódiságát nem ellenőrzi.
Kizárólag a Felhasználó vállalja a felelősséget a megadott adatok megfelelőségéért. Kizárólag a Felhasználó vállalja a felelősséget azért is, hogy az általa megadott email címről csak ő veszi a szolgáltatást igénybe. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az e-mail címet megadta.

A Felhasználó által rendelkezésünkre bocsátott adatokhoz Szolgáltató részéről kizárólag Szolgáltató azon alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek munkaköri kötelezettsége ezen adatok kezelése. A Szolgáltató alkalmazottai a rendelkezésünkre bocsátott személyes és egyéb adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően és bizalmasan kezelik.

3.1. Technikai adatok, honlap látogatók, spam, cookie

A Szolgáltató elzárkózik az úgynevezett “spam” (kéretlen levelek) üzenetek küldésétől, ugyanakkor Szolgáltató fenn kívánja tartani annak a lehetőségét, hogy amennyiben a megítélése szerint bizonyos információ a Felhasználó számára fontos lehet, arról e-mail üzenetben értesítse, egyidejűleg biztosítva a szolgáltatás visszautasításának lehetőségét.

A szolgáltatások látogatása során a Szolgáltató rögzíti a honlapra látogató felhasználók IP címét, a látogatás (kezdő és befejező) időpontját és a megtekintett oldal címét, valamint a felhasználó böngészőjének és operációs rendszerének típusát – technikai okból, valamint a felhasználói szokásokra vonatkozó statisztikák készítése céljából. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze más, a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz csak a Szolgáltató fér hozzá. Az adatokat a szerver 14 napig tárolja.

A szolgáltatások html kódja a szolgáltatótól független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaz. A Honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics) külső szerverek segítik. A Google mindent megtesz az adatok védelme érdekében, melyekről bővebb tájékoztatást kaphat weboldalukon:

https://privacy.google.com/businesses/compliance/

A cég adatai:

 • Google LLC
 • 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
 • https://www.google.hu

Cookie-k

A weboldal sütiket használ. A sütikről bővebben is olvashat:

https://www.google.hu/intl/hu/policies/technologies/cookies/

A cookie (süti) a látogató szokásainak rögzítésére alkalmas. A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa.

A Szolgáltató a következő cookie-t használja:

 • Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a Szolgáltató a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a Felhasználó az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.
 • Jelszóval védett munkamenethez használt cookie.
 • Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k a Felhasználó látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Szolgáltató Honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.
 • Bevásárlókosárhoz szükséges cookie.
 • Biztonsági cookie.

A Honlap a következő olyan szolgáltatások kódjait használja, amelyek cookie-kat helyeznek, vagy helyezhetnek el a látogató eszközén:

 • Facebook pixel kód, amelynek segítségével a Honlap látogatóinak a Facebook-on a Szolgáltató hirdetéseket tud megjeleníteni.
 • Google Analytics, amelynek segítségével a Szolgáltató a Honlap látogatottsági statisztikáit gyűjti.
 • Google Adwords remarketing követő kód: alapja, hogy az oldalra látogatókat egy későbbi időpontban a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A látogatók megcímkézéséhez a remarketing kódja cookie-kat használ. Ezeket a cookie-kat letilthatják a honlap Felhasználói, abban az esetben, ha felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét, és nyomon követik az ott látható utasításokat. Ezután nem fognak megjelenni a számukra személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól.

A Szolgáltató által naplózott adatok kezelése, illetve a cookie által gyűjtött bármely felhasználói szokásokról gyűjtött információkból nyert adatok kizárólag statisztikai célt szolgálnak.

3.2. On The Move Webshop regisztráció

A regisztráció során a következő adatokat szükséges megadni a Szolgáltató részére:

Első lépésben

 • Email cím
 • Jelszó

megadása kötelező a regisztrációhoz.

A számlázási és szállítási adatok érdekében az alábbi további adatokra van szükség, melyeket Felhasználó megadhat közvetlenül a rendelésnél, vagy profil adatlapján is.

 • Keresztnév
 • Vezetéknév
 • Cégnév
 • Ország
 • Város
 • Megye
 • Irányítószám
 • Utca név, házszám
 • Telefonszám
 • E-mail cím

Ezeket a személyes adatokat a megrendelések és a Felhasználó azonosítása, megrendelések házhoz szállítása céljából kezeli a Szolgáltató. Az e-mail ezen felül még szükséges egyéb kapcsolattartásra és a megrendelések visszaigazolására is.

A profil oldalon a megadott személyes adatok adatok a Honlapra történő belépés után a profil oldalon megváltoztathatók.

A Felhasználó törvényben meghatározott joga és technikailag biztosított lehetősége van arra, hogy hozzáférjen és frissítse a személyes adatait, illetve kérje azok törlését.

Az adatokat felhasználói kérelemre végleg törli a Szolgáltató a rendszeréből.

A fenti rendelkezések nem érintik a különböző jogszabályokban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Honlapon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

A megadott adatok törlését az [email protected] vagy a Honlapon elérhető kapcsolati lehetőségeken keresztül kérheti a Felhasználó. Az adatok törlésére a kérelem beérkezését követő 15 munkanapon belül kerül sor.

3.3. Hozzászólások

A termékekhez kapcsolódóan csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást. A regisztráció során megadott adatok az egyes felhasználók azonosítására és az egyes felhasználók más felhasználóktól való megkülönböztetésére is szolgál. Szolgáltató a tőle elvárható mértékben figyeli az oldalon megjelenő hozzászólásokat, illetve időről-időre ellenőrzi azokat, és fenntartja a jogát, hogy a Szolgáltató megítélése szerint nem megfelelőnek, nem odavalónak vélt bejegyzéseket indoklás nélkül törölje. A Honlapon a Felhasználók által létrehozott tartalmak nem tekinthetők a Szolgáltató által vállalt kötelezettségként, ennek megfelelően a Szolgáltató nem vállal felelősséget az oldalak tartalmából eredő bármiféle hibáért, mulasztásért, valótlanságért, pontatlanságért, azaz a hozzászólásokban elhelyezett bármely tartalomért a Szolgáltató nem vállal felelősséget, azok teljes mértékben a Felhasználót terhelik.

Amennyiben az oldalon sértő tartalmat talál, az [email protected] e-mail címen jelezheti. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeket a sértő tartalmakat mielőbb eltávolítsa.

A fórum használata során a jelen tájékoztató 3.6 pontjában írtak is alkalmazandók.

3.4. Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásaink igénybevétele során kérdése, problémája van, azt a Honlapon megtalálható kapcsolati elérhetőségeken keresztül teheti fel a Szolgáltatónak. A kapcsolatfelvételhez szükséges adatok:

 • Teljes név
 • E-mail cím

A kapcsolatfelvétel során közölt adatokat a Szolgáltató a válaszadás céljára használja fel, 90 napon belül törli azokat.

3.5. Információ és tartalom megosztás

A Felhasználók által megadott és a szolgáltató által csak tárolt tartalomért a Szolgáltató nem felel. Különösen igaz ez az olyan személyes adatokra, és ezeknek nyilvánosságra hozatalára melyek adatkezeléséhez a Felhasználó előzetes hozzájárulása szükséges. Ilyenek például az arcképmást, hangot is tartalmazó dokumentumok, vagy azokkal kapcsolatos más adatkezelési műveletek.

A Felhasználók feladata a hozzájárulásnak beszerzése, aki felelős a hozzáférhetővé tett tartalomért. A szolgáltatása igénybevétele során a Szolgáltató minden felelősséget kizár a Felhasználók által elhelyezett tartalmak jogszerűségéért (pl. fénykép), valóságnak való megfeleléséért (pl. apróhirdetés).

Amennyiben valamely felhasználó a profilját törli, vagy profilja törlésre kerül, úgy annak hozzáférhetővé tett tartalma is vele együtt törlésre kerül.

4. Adatfeldolgozás

Az adatokat elsődlegesen a Szolgáltató, illetve a Szolgáltató munkatársai jogosultak megismerni, azokat közzé nem teszik, harmadik személy, vagy személyek részére át nem adják.

Szolgáltató adatfeldolgozót, adatfeldolgozókat (pl.: rendszerüzemeltető, könyvelő stb.) vehet igénybe.

Megrendelés esetében, annak teljesítése érdekében a megadott név, cím, szállítási cím és telefonszám adatokat, a megrendelés egyéb adataival együtt a szállításra szerződött partnere felé továbbítja a Szolgáltató.

Szállításra szerződött partner: DPD Hungária Kft.

 • Székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 14/B.
 • Adószáma: 13034283-2-42
 • Tel: +36 1 501 6200
 • Fax: +36 1 501 6214
 • Ügyfélszolgálat: +36 1 501 6200

További elérhetőségeket a szolgáltató weboldalán az alábbi linken érhet el: https://www.dpd.com/hu/home/siteutilities/kapcsolat

Bankkártyás fizetés

A Honlapon bankkártyás fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. A tranzakció során megadott adatok Szolgáltató számára nem elérhetőek.

A Barion fejlesztője és üzemeltetője a Barion Payment Zrt.

 • Székhely: 1117, Budapest, Infopark sétány 1.
 • Tel.: +36 1 464 70 70
 • Fax: +36 1 464 70 80
 • Ügyfélszolgálat: +36 1 464 70 99

A Barion szolgáltatás használatából adódó problémákért, adatvesztésért, károkért vagy egyéb, előre nem látott kellemetlenségért Szolgáltató nem vállal felelősséget. További információk a szolgáltatásról a Barion weboldalán érhetők el: https://www.barion.com/hu/.

Névtelen analitika

A Honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics) külső szerverek segítik. A Google mindent megtesz az adatok védelme érdekében, melyekről bővebb tájékoztatást kaphat weboldalukon:

https://privacy.google.com/businesses/compliance/

A cég adatai:

5. A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

A honlappal kapcsolatban lévő személyes adatkezeléseket a Szolgáltató Cloud technológián alapuló szerverszolgáltatásokon keresztül végzi, melyet az Amazon Web Services, Inc biztosít frankfurti szerverein.

A cég adatai:

A Szolgáltató olyan szervezési, szervezeti és műszaki intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonsági védelméről, mely megfelelő védelmi és biztonsági szintet nyújt az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak.

Az interneten továbbított adatok protokolltól függetlenül sérülékenyek lehetnek a hálózati fenyegetésekkel szemben. Az ilyen és ehhez hasonló fenyegetésektől megvédendő a Szolgáltató minden tőle elvárható óvintézkedést megtesz. A Szolgáltató a rendszereket figyeli annak érdekében, hogy minden biztonsági eltérést felfedjen, nyomon követhessen és lereagáljon, mely a hiba esetleges elhárításán túl a biztonsági óvintézkedések fejlesztését is jelentheti.

6. Felhasználók jogai, jogorvoslati lehetőségei

6.1. A tájékoztatáshoz való jog

A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni az [email protected] email címen vagy akár postai úton is a Szolgáltató által bizalmasan kezelt, a Felhasználóra vonatkozó személyes adatokról.

A Felhasználó a Szolgáltató kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, időtartamáról, jogalapjáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy esetleg kapták meg adatait. A Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elektronikus üzenet formájában a kért tájékoztatást megadja.

Bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel kérdésekkel, illetve bármely észrevétellel a Felhasználó a Szolgáltató munkatársához fordulhat a Honlapon, vagy a fent megjelölt elektronikus elérhetőségen keresztül.

6.2. A Felhasználó adatainak helyesbítése, zárolása, törlése

A Felhasználó rögzített adatainak törlését vagy azok helyesbítését a személyes profil adatlapján kezdeményezheti, de megfelelő beazonosítás után bármikor kérvényezheti az [email protected] e-mail címre küldött elektronikus üzenet formájában is. A Szolgáltató a kérelmek beérkezésétől számított 15 munkanapon belül az adatokat törli, és ez esetben ezen adatok nem lesznek újra helyreállíthatók. Fontos, hogy a törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat a Szolgáltató a jogszabályban rögzített szükséges időtartamig megőrzi.

A Felhasználó kérheti továbbá a Szolgáltatótól adatainak zárolását. A Szolgáltató ebben az esetben zárolja a személyes adatot, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy akkor, ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

A Szolgáltató által elvégzett zárolásról, helyesbítésről és a törlésről a Felhasználót, továbbá mindazokat értesíteni szükséges, akiknek az adatot adatkezelés céljára korábban továbbították. Az értesítés akkor mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti.

Abban az esetben, ha a Szolgáltató a Felhasználó törlés, helyesbítés vagy zárolás iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli törlés, helyesbítés vagy zárolás iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

6.3. Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen

A Felhasználónak joga van tiltakozni személyes adatainak kezelése ellen. A Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 munkanap alatt megvizsgálja, és annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és a kérelmezőt elektronikus üzenetben tájékoztatja a döntéséről.

A Felhasználó a jogait a 2. pontban feltüntetett elérhetőségeken gyakorolhatja.

6.4. A Felhasználó az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013 évi V. törvény) alapján

1) Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy
2) Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás igénybevételéhez harmadik fél adatait adta meg vagy a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetekben minden tőle telhető segítséget megad az ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása érdekében.

7. Egyéb adatkezelések

Szeretnénk tájékoztatni a Felhasználókat, hogy az ügyész, a bíróság, és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok átadása, közlése, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti a Szolgáltatót (a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 71. §). A Szolgáltató az érintett hatóságok részére – abban az esetben, ha a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és csak olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához szükséges.

8. Felelősség

Az alkalmazott joggal összhangban a marble digital Kft. nem vállal felelősséget sem a Felhasználók, sem harmadik személyek irányába bármilyen, a termékek használatából eredő, vagy azok használatával összefüggésbe hozható véletlenszerűen elszenvedett károkért.

A Felhasználó köteles a termékek megvásárlása, használata előtt pontosan tájékozódni azok hatásairól, összetevőiről, allergén információiról. Használatuk előtt keresse fel és kérjen tájékoztatást kezelőorvosától, gyógyszerészétől.

Ezen pont figyelmen kívül hagyásakor (pl.: a termékek helytelen használata, tárolása, gyermekek elől el nem zárása stb.) a felelősség kizárólagosan a Felhasználót terheli.
A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Honlapon megjelenő kép, termékleírás és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

A Honlap látogatásakor felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért felelősség sem a Szolgáltatót, sem a Honlap fejlesztésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli.

A Szolgáltató a Honlapon közzétett információk tartalmáért kizárólag a Magyar Köztársaság területén, a hazai jogszabályi rendelkezések keretei között vonható felelősségre.

A Szolgáltató fenntartja azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a Honlap bármely vagy összes szolgáltatását megszüntesse.

A Honlapon technikai pontatlanságok, hibák, elírások előfordulhatnak. A marble digital Kft. fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat, a leírt információkat és a termékekhez kapcsolódó információkat bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse.

A webáruházon található hivatkozások, linkek

Szolgáltató a Honlapon elhelyezett linkek elérhetőséget rendszeresen ellenőrzi, azonban a Szolgáltató nem szavatolja ezen honlapokra mutató linkek folyamatos elérhetőségét, valamint nem vállal felelősséget az így elérhető oldalak tartalmáért még akkor sem, ha a Felhasználó a Honlapon szereplő hivatkozással jutott oda.

9. További rendelkezések

Az onthemove.hu honlap a marble digital Kft. tulajdona. A Honlapon megjelenő képi és szöveges tartalmak másolása, terjesztése, további üzleti célú felhasználása csak a Szolgáltató erre vonatkozó hozzájárulásával engedélyezett.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2018.01.25. napjától érvényes.

A kívánt terméket egyszerűen helyezd a kosárba. A kosár tartalmát a vásárlás során végig módosíthatod, tetszés szerint hozzáadhatsz termékeket, módosíthatod a kosárban lévő termékek mennyiségét, de akár törölheted is a már bele helyezett termékeket a tervezett rendelésedből.

Ha úgy érzed mindent beletettél a kosaradba, amire csak szükséged lehet, a „Tovább a pénztárhoz” feliratra kattintva léphetsz tovább és adhatod meg a megrendelés adatait. Ki kell választanod a fizetés módját, megadnod a számlázási és személyes adataidat. Természetesen lehetőséged van eltérő számlázási és szállítási címet rögzíteni.

A rendelés végén ahogy ezt a legtöbb helyen már megszokhattátok, nálunk is megtalálható az „Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket *”-et lehetőség, melyet fontos elolvasni, és ha egyetértesz vele, akkor természetesen kipipálni, hogy megrendelésed véglegesíthesd.

Webáruházunkban a termékek mennyiségét könnyedén módosíthatód. Már a kosárba is annyi terméket helyezel, amennyire szükséged van, de a kosárban is a termékre kattintva a „+” és a „-” jelekkel módosíthatod a megrendelni kívánt mennyiséget. Természetesen, ha meggondolod magad, a piros „x”-el törölheted is a terméket a kosárból.

Ahhoz, hogy egy terméket megvásárolhass, bele kell azt tenned a kosaradba. Ehhez nincs más teendőd, mint a kiválasztott termék esetén a „kosár” feliratra kattintanod.