tenisz

Ft

  • tenisz

Tenisz

Hozd ki a maximumot minden ütésből!

 

Kedvezmény

Az “OTM” kuponkód megadásával összeállításod 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Betöltés...

Vitamin és ásványi anyag* Opcionális

Választás törlése
Részösszeg:

Fehérje* Kötelező

Választás törlése
Részösszeg:

Aminosavak* Kötelező

Választás törlése
Részösszeg:

Ízületvédők* Opcionális

Választás törlése
Részösszeg:

Omega 3* Opcionális

Választás törlése
Részösszeg:
Add-Ons Option Total:
Komponensek összege:
Teljes összeg:

Ne felejts el minden kötelezőnek jelölt terméket kiválasztani, hogy teljes lehessen a csomagod! Ami kimaradt:

Mit érdemes tudnod erről a csomagról?

A hosszú, gyakran órákon át elhúzódó mérkőzések komoly megterhelést jelentenek a szervezet számára, és nem csak fizikailag, de pszichésen is komoly kihívás elé állítják a játékosokat. A teniszhez a komoly fizikai erőnlét mellett gyors, robbanékony izomzatra van szükség.

Vitamin és ásványi anyag

A szervezet egyensúlyának fenntartása érdekében a legfontosabb táplálékkiegészítőkről beszélünk. Aktív fizikai igénybevétel esetén különösen fontos, hogy pótoljuk a nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat. Az antioxidánsokat is tartalmazó sportolói multivitaminok mellett teniszezők esetében kiemelten fontos még a megfelelő C, E, B12, és D vitaminok bevitele, valamint a Ca, Mg, Zinc és Vas pótlása is.

Fehérje

Nincs az a shake, ami pótolhatná a megfelelő étkezést, de a játék után az egyik legfontosabb feladat, hogy megállítsuk a fehérjebontást a szervezetben. Erre kiváló megoldást nyújtanak a rendkívül gyorsan felszívódó tejsavó fehérje készítmények. Nem csak a zsírmentes testtömeg megtartásában, de az izmok védelmében is kiemelten fontos szerepük van.

Aminosavak

A BCAA aminosavak segítenek meggátolni izomzatod leépülését a sprintek során kialakuló kalória deficites, katabolikus állapot során. A BCAA fogyasztását főleg sportolás előtt javasoljuk, de játék közben és után is fogyaszthatod. Extra energiával látja el az izmaidat, így csökkenti a fáradtságérzetedet, valamint izomépítő hatásával segít a gyorsabb regenerációban is.

Ízületvédők

Ízületeink épségének megőrzése mozgásunk záloga, így fontos, hogy már azelőtt odafigyeljünk rá, mielőtt a baj megtörténne. Ennek érdekében megelőzés céljából javasolt évente legalább egy kúrát tartani ízületvédők szedéséből.

Omega 3

Az egészséges csontokért, az izomláz és a savasodás csökkentése, valamint az ízületek rugalmasságának megőrzése érdekében teniszezők számára különösen ajánljuk az Omega 3 készítményeket. Nemcsak jótékony hatásai miatt, de megelőzés céljából is nélkülözhetetlen.

Játék közben jól jön az extra energia! Töltődj fel energizálóinkkal!

Amennyiben kérdésed / kérésed merült fel a csomag kapcsán, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!