19 980 Ft-69 972 Ft

Kemény leszek!

Ajánlott: azoknak a nőknek, akik heti rendszeres testmozgással, egészségük megőrzése mellett szeretnék megerősíteni izmaikat.
 

Kedvezmény

Az “OTM” kuponkód megadásával előkészített csomagjainkat 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Vitamin és ásványi anyag

Bármi is a célod, a vitamin és ásványi anyag bevitel az alapja mindennek. Különösen igaz ez, ha komolyabb fizikai terhelésnek teszed ki a szervezeted. Ha nincs még a polcodon sportolói multivitamin, akkor feltétlenül add hozzá a csomagodhoz!
Törlés

Fehérje

Izomépítés során a szervezet számára elengedhetetlen a megfelelő minőségű fehérjebevitel. Nem csupán megvédi izmainkat a leépüléstől és támogatja azok fejlődését, de hatékonyan segíti a regenerációt is, így biztosítva a hatékony edzéseket.
Törlés

Aminosav

Az aminosavak segítenek, hogy izmaid a megfelelő regeneráció mellett minden szükséges tápanyagot megkapjanak és a maximumon teljesíthessenek.
Törlés

Omega 3

Mivel mélytengeri halakat ritkán fogyasztunk, így csak ajánlani tudjuk, hogy tedd teljessé csomagoda omega 3 zsírsavakkal.
Törlés

Mit érdemes tudnod erről a csomagról?

Míg a férfiak izomépítés címszóval szinte mindent felfalnak, ami eléjük kerül, nőként – főleg, ha hajlamosabb vagy a hízásra – fokozottan oda kell figyelned az étrendedre.

Vitamin és ásványi anyag

Az Opti-Women az ideális megoldás aktív nők számára. Vitaminok, ásványi anyagok és más esszenciális tápanyagok a szervezet normális működéséhez elengedhetetlen alapkövek. Egy kapszula 40 aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek támogatják az immunrendszert és az anyagcserét. Ezen kívül csökkenti a fáradtságot és javítja az ellenállóképességet, a teljesítményt és az általános vitalitást.

Fehérje

Az ON 100% Whey Gold Standard kiemelkedően magas minőségű tejsavó fehérje tökéletes oldhatósággal, intenzív ízekkel és hozzáadott emésztőenzimmel.

Aminosav

A Nature’s Best Isopure Aminos termékét méltán nevezhetjük a jövő termékének, mely átfogó támogatást nyújt a test és a lélek számára egyaránt.

Omega 3

Az Optimum Nutrition Enteric Coated Fish Oil zselékapszulás formában tartalmaz koncentrált mélytengeri halolajat.

A termékek részletes leírásáért kattints a termékre.

Amennyiben kérdésed / kérésed merült fel a csomag kapcsán, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!