37 880 Ft-88 090 Ft

Izmos leszek!

Ajánlott: azoknak a férfiaknak, akik heti rendszeres edzéssel, egészségük megőrzése mellett szeretnének komolyabb izomtömeget felpakolni magukra.

 

Kedvezmény

Az “OTM” kuponkód megadásával előkészített csomagjainkat 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Vitamin és ásványi anyag

Bármi is a célod, a vitamin és ásványi anyag bevitel az alapja mindennek. Különösen igaz ez, ha komolyabb fizikai terhelésnek teszed ki a szervezeted. Ha nincs még a polcodon sportolói multivitamin, akkor feltétlenül add hozzá a csomagodhoz!
Törlés

Fehérje

Izomépítés során a szervezet számára elengedhetetlen a megfelelő minőségű fehérjebevitel. Nem csupán megvédi izmainkat a leépüléstől és támogatja azok fejlődését, de hatékonyan segíti a regenerációt is, így biztosítva a hatékony edzéseket.
Törlés

Tömegnövelő

Edzés után profi minőségű tömegnövelővel biztosíthatod a maximális eredmény elérését. Ne feledd, edzés nélkül a tömegnövelő nem fog a száraz izomtömeg építésében segíteni, fogyasztásával szorítkozz az edzésnapokra!
Törlés

Aminosav

Az aminosavak segítenek, hogy izmaid a megfelelő regeneráció mellett minden szükséges tápanyagot megkapjanak és a maximumon teljesíthessenek.
Törlés

Omega 3

Mivel mélytengeri halakat ritkán fogyasztunk, így csak ajánlani tudjuk, hogy tedd teljessé csomagoda omega 3 zsírsavakkal.
Törlés

Mit érdemes tudnod erről a csomagról?

Vitamin és ásványi anyag

Az Opti-Men kimondottan a sportoló férfiak számára kifejlesztett multivitamin / ásványi komplex, melyet az aktív életvitelhez szükséges összetevőkkel is kiegészítettek: természetes alapú kivonatokkal, aminosavakkal és emésztő enzimekkel.

Fehérje

Az ON 100% Whey Gold Standard kiemelkedően magas minőségű tejsavó fehérje tökéletes oldhatósággal, intenzív ízekkel és hozzáadott emésztőenzimmel.

Tömegnövelő

A BSN True Mass tömegnövelő termék nagy dózisban tartalmaz minőségi szénhidrátot, nagy tisztaságú fehérjét, élelmi rostokat, MCT-t, esszenciális zsírsavakat, emésztő enzimeket, vitaminokat és ásványi anyagokat.

Aminosav

A Nature’s Best Isopure Aminos termékét méltán nevezhetjük a jövő termékének, mely átfogó támogatást nyújt a test és a lélek számára egyaránt.

Omega 3

Az Optimum Nutrition Enteric Coated Fish Oil zselékapszulás formában tartalmaz koncentrált mélytengeri halolajat.

A termékek részletes leírásáért kattints a termékre.

Amennyiben kérdésed / kérésed merült fel a csomag kapcsán, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!