A QNT (Quality Nutrition Technology) céget 1988-ban alapították és a világ prémium táplálékkiegészítő márkái között tartják számon. A cég székhelye Belgiumban van, de saját irodát tart fenn az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Indiában is. Termékeit saját gyárban állítja elő, melyeket Európától a közel-keleten és Ázsián át az USA-ig több mint 50 országba értekesít.

Termékeit kutatókkal és sportolókkal együttműködve fejleszti, saját gyára ISO 9001, GMP, HACCP és EFSIS minősítésekkel rendelkezik.

 • 7 800 Ft

  QNT 50% Full Protein Bar 12x50g

  A QNT 50% Full Protein Bar magas 25 g fehérje tartalmú protein szelet tejsavó fehérje izolátum és tejsavó fehérje koncentrátumból.

 • 2 990 Ft

  QNT Belgian Waffles protein – 480g

  Magas protein tartalmú gofri alap, mely tökéletes választás azok számára, akik a sportot és az egészséges életmódot választották. optimális vegetáriánusok és vegán számára.

 • 3 490 Ft

  QNT Dessert Protein – 480g

  A QNT Dessert Protein magas protein tartalmú puding desszert alap, mely tökéletes választás azok számára, akik a sportot és az egészséges életmódot választották.

 • QNT Calcium & Magnesium - 60 tabletta
  1 900 Ft

  QNT Calcium & Magnesium – 60 tabletta

  QNT Calcium & Magnesium kombinált kalcium-magnézium tabletta rendkívül fontos a csontok és porcok erősségének megtartásához, elengedhetetlen az izomzat és idegrendszer megfelelő működéséhez.

 • QNT Easy body LIPITEK - 90 kapszula
  3 990 Ft

  QNT Easy body LIPITEK – 90 kapszula

  A QNT Easy body Lipitek segítségével sokkal több kalóriát égethet, mint kizárólag önmagával a diétával.