A MusclePharm® vállalat 2008-as alapítása óta rendkívül gyorsan a piac egyik vezető szereplőjévé vált. Innovatív termékei a lehető legmagasabb minőséget képviselik, előállításuk során pedig a legszigorúbb eljárásokat követik. Termékei akkreditált gyógyszeripari üzemekben készülnek, ahol azok minőségét a nemzeti ellenőrző hatóságok felügyeletével rendszeresen tesztelik.

 • 5 990 Ft

  MusclePharm Glutamine 300 g

  A MusclePharm Glutamine hatékonyan növeli a szervezeted glutaminszintjét, fokozza a szervezeted glutaminfelvevő kapacitását, biológiai elérhetőségét és emészthetőségét.

 • MusclePharm BCAA 3:1:2 Energy - 215g
  7 990 Ft

  MusclePharm BCAA 3:1:2 Energy – 215g

  A 3:1:2 arányú BCAA ENERGY határozottan támogatja a fehérjeszintézist és a glükóz felhasználást is fokozza, hogy mindig a maximumon teljesíthessen az izomzatod, amikor csak szükséged lehet rá.

 • MusclePharm Combat XL Mass Gainer - 2720g
  11 900 Ft

  MusclePharm Combat XL Mass Gainer – 2720g

  AMusclePharm Combat XL Mass Gaineregy forradalmian új súlynövelő táplálék-kiegészítő sportolók számára funkcionális kalóriával és alapvető tápanyag pontos arányával a tökéletes izomépítés és a megfelelő regenerálódás érdekében. Több esszenciális zsírsavat, összetett szénhidrátokat és 4 féle fehérjeforrás tartalmaz.

 • MusclePharm Creatine
  5 490 Ft

  MusclePharm Creatine

  A MusclePharm Creatine egy tökéletes felszívódású és maximális hasznosulású kreatin-mátrix, mely instant módon fokozza az erőszintet, állóképességet és száraz izomnövekedést!